torsdagen den 22:e maj 2008

Herr Lallerstedts senapsgrädde


Biff Rydberg är alltid gott, det tjatar jag ju om jämt på den här bloggen men nu blir det ett recept också. Eriks bakficka har nämligen godaste Biff Rydbergstillbehöret någonsin - senapsgrädde.

Erik har nu gett tidningen Femina sitt goda recept, och då är inte jag sämre än att jag ger det vidare till er. Mycket smarrigt! Testa gärna till grillspett - det är gott lovar Erik.


Senapsgrädde:

2 dl vispgrädde
1 msk Colmans senapspulver
1 tsk av vardera gula & bruna senapsfrön
1 msk socker

Vispa grädde och lägg i allt.


Smarriga spett:

4 grillspett
2 kycklingbröst
2 skivor fläskkarré
2 tjocka korvar t.ex. bratwurst
Grilla på hög värme ½ min. per sida
efterstek i 150 grader varm ugn ca 7-10 minuter

Servera med brytbönor, tomatsallad och ugnsbakad potatis.


Inga kommentarer: